Όσο ήμουν στην Σχολή Καλών Τεχνών στη Θεσσαλονίκη, δούλευα πάνω σε πίνακες με κάρβουνο, ενώ παράλληλα έψαχνα αυτό το «κάτι» που θα με προκαλούσε και θα το προκαλούσα κι εγώ. Αυτό που θα με έβγαζε έξω στον κόσμο. Τελικά αποδείχθηκε πως αυτό το «κάτι» ήταν για εμένα η φωτογραφία, και τώρα στο βορειοαντολικότερο άκρο της Ελλάδας, στον τόπο καταγωγής μου την Αλεξανδρούπολη, προσπαθώ συνεχώς να επαπροσδιορίσω τα όρια μου μέσα από τη φωτογράφιση γάμου.

Δεν πιστεύω σε σύνοραμ όρια ή απότομες άκρες. Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που θα ξεφύγει από τα καθιερωμένα, και τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην ομορφιά της φύσης και στις ιδιοτροπίες του καιρού. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο παραμυθένιο γάμο, είτε για ένα destination γάμο είτε για ένα elopement υπάρχει πάντα το τέλειο σκηνικό για κάθε ζευγάρι.

Το να είμαι μέρος μιας τόσο οικεία περίσταση, δεν είναι απλά μια τεράστια τιμή και ευθύνη. Είναι μια πρόσκληση να αποτυπώσω μια ξεχωριστή μοναδικότητα με φόντο όλα όσα έχει αυτή η γη να προσφέρει.

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: