Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά κατάγομαι από τη Νεμέα Κορινθίας, την oποία θεωρώ σπίτι μου. Από μικρός θυμάμαι τον εαυτό μου πίσω από τα φώτα και τις κάμερες, ακολουθώντας τον πατέρα μου στα ταξίδια του, αφού αυτό ήταν το επάγγελμα του. Ενώ ξεκίνησα και τελείωσα τις σπουδές μου στα οικονομικά, τελικά αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρο μου και να γίνω κινηματογραφιστής.

Σπούδασα εικονοληψία, σκηνοθεσία, φωτισμό και μοντάζ σε ιδιωτική σχολή στην Αθήνα. Για μένα η φωτογραφική αποτύπωση και ερμηνεία της πραγματικότητας είναι τρόπος ζωής ενώ κάθε κάδρο αποτελεί μια σύνθεση, έναν πινάκα ζωγραφικής.

Οι ευχάριστες αναμνήσεις μας βοηθούν καθ όλη την διάρκεια της ζωής μας να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά μας. Έτσι με απόλυτο σεβασμό προς αυτές, έχουμε την δυνατότητα να τις κρατήσουμε ακόμα πιο ζωντανές για εσάς. Κάθε μυστήριο είναι μια νέα πρόκληση έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι επαγγελματικά και αισθητικά άρτιο. Αποκτάμε προσωπική επαφή με τον κάθε άνθρωπο για να πετύχουμε μαζί το επιθυμητό αποτέλεσμα, πάντα με γνώμονα την διακριτικότητα που είναι απαραίτητη στις προσωπικές σας στιγμές.

Γεώργιος Καρυώτης

Τηλ.: 6947126998
Email: info@behindthescenes.gr
Site: behindthescenes.gr

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: