Η Concept Events Planning είναι μια εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων, που σχεδιάζει και διαχειρίζεται ολοκληρωμένα κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις. Δημιουργήθηκε από τη Μαρίνα Χαριτοπούλου, εξειδικευμένη στο χώρο του Event Planning & Interior Design, μετά από σπουδές στο Istituto Europeo di Design του Μιλάνου.

Είμαστε μια ομάδα με τη δημιουργική ικανότητα να σχεδιάζει και να υλοποιεί ξεχωριστές εκδηλώσεις. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την οργάνωση, την εκτέλεση και την επιμέλεια κάθε είδους εκδήλωσης. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και συνεργαζόμενη με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, δημιουργούμε μοναδικές στιγμές που εμπνέουν. Το γραφείο λειτουργεί ως Interior Design Studio για περισσότερα από 35 χρόνια και από το 2008 προσφέρει και Event Planning υπηρεσίες. Εκτός από την εκπαίδευση και την εμπειρία μας, έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την διακόσμηση των εκδηλώσεων ανάλογα με το στυλ της εκδήλωσης.

Αν ονειρεύεστε τον γάμο σας στην αμμουδιά σε μια μαγευτική παραλία της Χαλκιδικής, σε κάποιο γραφικό εκκλησάκι στο νησί των Σπετσών ή σε κάποιο χωριό της ηπειρωτικής Ελλάδας, μπορούμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα. Οι δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες, καθώς και η φρέσκια διάθεση σε συνδυασμό με την εμπειρία και την επιθυμία να προσφέρουμε προσωπική εξυπηρέτηση, αποτελούν το δυνατό μας σημείο στην οργάνωση ιδιαίτερων εκδηλώσεων.

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: