‘Έχοντας μάθει να συμπληρώνουμε και να ολοκληρώνουμε ο ένας τον άλλο, τόσο σαν αδέρφια όσο και σαν συνεργάτες, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ιστορίες οι οποίες είναι ταυτόχρονα χιουμοριστικές αλλά και συγκινητικές. Έχοντας ειδίκευση στο photojournalism, αναζητούμε να ανακαλύψουμε αυτές τις κρυμμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και αντιλαμβανόμαστε τη φωτογραφία σαν μια αλληλεπίδραση καταγραφής των ανθρώπων αλλά και όλων αυτών των ιδιαίτερων στιγμών μέσα από τους φακούς μας.

Πιστεύουμε πως είναι ο αυθορμητισμός αυτό που αποκαλύπτει την πραγματική ομορφιά. Τι θα συμβεί αν κάτι δεν πάει βάσει σχεδίου; Η ίδια η ζωή δεν είναι τέλεια και χωρίς ελαττώματα. Η ζωή είναι ένα rollercoaster, γεμάτη χαμόγελα, σοκαριστικές αντιδράσεις, δάκρυα, χαρά και τρέλα. Όπως ακριβώς και ένας γάμος.

Οι φωτογραφίες μας αποκαλύπτουν τα δεμένα χέρια της νύφης και του γαμπρού, τα δάκρυα χαράς του πατέρα, ένα κορίτσι στην πίστα, ένα κοκτέιλ στο χέρι. Οι πρωταγωνιστές είναι αυτοί που λένε την ιστορία και δίνουν ζωή σε κάθε κλικ. Γι’ αυτό το λόγο, αυτό που απλά ζητάμε είναι να κοιτάτε ο ένας τον άλλο στα μάτια, χωρίς να αντιλαμβάνεστε την παρουσία μας, μια ακτίνα φωτός να χαϊδεύει τα πρόσωπά σας, και«κλικ», σαν μαγεία, η στιγμή αυτή έχει διατηρηθεί στην αιωνιότητα.

 

Site: www.cpsofokitis.com
Email: cp@cpsofikitis.com
Διεύθυνση: Ερμού 35, Μαρούσι
Τηλ.: +30 210 8067435 | +30 6947607685

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: