Γεια σας,

Είμαστε ο Φάνης και η Τζένη, φωτογράφοι γάμου, ταξιδιώτες και αγαπάμε να φωτογραφίζουμε αστεία, παθιασμένα, ερωτευμένα και με ελεύθερο πνεύμα ζευγάρια. Η καθημερινότητά μας περιλαμβάνει καφέδες και καλό φαγητό στα αγαπημένα μας μέρη, βόλτες γύρω στην πόλη, εξερεύνηση της εξοχής, μουσική, βραδιές ταινίες και πολύ editing. Λατρεύουμε τα road trips, το φθινόπωρο και την άνοιξη και το τρελό μας σκυλό-παιδί..

Το φωτογραφικό μας στυλ είναι διηγηματικό και δημιουργικό. Εστιάζουμε στην ιστορία που ξεδιπλώνεται μπροστά μας και δρούμε ανάλογα. Αγαπάμε να γινόμαστε μάρτυρες των συναισθημάτων που κάθε ζευγάρι μοιράζεται, και να παρατηρούμε πως αλληλοεπιδρούν ο ένας με το άλλον. Χρειάζονται λίγα πράγματα για να γοητευτούμε: ξεκινάει με την δυνατότητα να αιχμαλωτίζουμε την αγνή αγάπη μεταξύ των ανθρώπων, τα οικεία συναισθήματα που μοιράζονται με τους αγαπημένους τους σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα του γάμου, την υπερχείλιση των συναισθημάτων, την ευτυχία, τα δάκρυα χαράς. Πάντα απολαμβάνουμε μια καλή περιπέτεια, και γι’ αυτό πάντα χαιρόμαστε με τα ζευγάρια που είναι πρόθυμα να γίνουν περιπετειώδεις μαζί μας και απλά να ξεχάσουν τα συνηθισμένα.

Δεν υπάρχουν to-do λίστες για εμάς. Κατά τη διάρκεια μιας τυπικής ημέρας γάμου, φωτογραφίζουμε ότι διεγείρει το μυαλό μας, Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό τα ζευγάρια μας να νιώθουν άνετα μαζί και το ίδιο κι εμείς μαζί τους.

Η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη είναι δύο βασικοί παράγοντες για τις συνεργασίες μας, που μας επιτρέπουν να χτίσουμε μια υγιή σχέση με τους πελάτες μας. Δουλεύουμε αποκλειστικά με ζευγάρια που μοιράζονται τις ίδιες πτυχές με εμάς, σε όρους αισθητικής και συνεργασίας. Γνωρίζουμε πως το στυλ μας μπορεί να μην ταιριάζει σε όλα τα ζευγάρια. Ωστόσο, για τον καθένα που αναζητά μια φυσική και αβίαστη προσέγγιση είμαστε ενθουσιασμένοι να ανοίξουμε τους εαυτούς μας και να μοιραστούμε το πάθος μας.

Τηλ. & whatsapp
Φάνης: 6980371460
Τζένη: 6970766919
Email: hello@daysmadeoflove.com
Site: daysmadeoflove.com

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: