Τώρα πια, η ζωή σας έχει θέμα

Η Elite Events Athens ξεκίνησε από το Λονδίνο και σε συνεργασία με την Elite Events London κάθε εκδήλωση αντιμετωπίζεται σαν ένα μοναδικό δημιούργημα!

Με εξειδίκευση στα θεματικά events, η ομάδα της Elite Events Athens διαθέτει το μαγικό άγγιγμα και μπορεί να μετατρέψει το χώρο σας σε ό,τι προστάζει η φαντασία σας.

Η εκδήλωσή σας αποκτά ταυτότητα, ενώ το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται τέλεια στην προσωπικότητά σας. Κάθε event σκηνοθετείται σαν μια κινηματογραφική παραγωγή.

Για κάθε εκδήλωση η εταιρεία αναλαμβάνει την επιλογή, διακόσμηση και διαμόρφωση του χώρου, catering, happenings, μπομπονιέρες και προσκλητήρια (μοναδικές δημιουργίες της Elite Events για πελάτες με ιδιαίτερο γούστο και αισθητική), επιλογή νυφικού (αποκλειστικές συνεργασίες με οίκους νυφικών), δώρα για τους καλεσμένους, μουσική επιμέλεια, φωτισμό, ήχο καθώς και υπηρεσίες όπως φωτογράφιση, μαγνητοσκόπηση, υποδοχή, ταξιθεσία, πάρκινγκ και ειδικές μεταφορές.

Η εταιρεία εξειδικεύεται επίσης στα Destination Weddings με αποκλειστικές συνεργασίες σε Mύκονο, Σαντορίνη, Λονδίνο, Φλωρεντία και Τοσκάνη, διοργανώνοντας για εσάς ένα ξεχωριστό γαμήλιο ταξίδι, ένα πρωτότυπο event πάνω σε yacht, ταξίδι-έκπληξη για μια πρόταση γάμου όπου όλα τα happenings και οι δραστηριότητες θα έχουν κοινό παρονομαστή την πρωτοτυπία και τη μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Αφεθείτε στα… μαγικά χέρια τους και απολαύστε μία εκδήλωση πέρα από τα συνηθισμένα!

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 239, Αθήνα
Τηλ.: 210 9419450
Κιν.: 6973 730 463
Email: info@eliteeventsathens.gr
Site: eliteeventsathens.gr
Blog: eliteeventsathens.wordpress.com

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Η γνώμη σου:

  1. Για τα κορίτσια της Elite Events Athens θα αναφέρω τα βασικά μόνο, αλλιώς θα έπρεπε να γράψω ολόκληρη έκθεση…Η αμεσότητα στην επικοινωνία από την πρώτη επαφή, ο επαγγελματισμός, η σιγουριά που μου ενέπνευσαν και η φιλική σχέση που αναπτύχθηκε με την Τίνα και την Πένυ. Θα την πρότεινα σε μέλλουσες νύφες γιατί η σιγουριά που σου εξασφαλίζει ότι θα είναι όλα τέλεια σε αφήνει να απολαύσεις πραγματικά το γάμο

  2. Αυτό που μου άρεσε στη συνεργασία μας με τα κορίτσια της Elite Events Athens ήταν το γεγονός ότι ένιωθα απόλυτη σιγουριά και καθόλου άγχος κατά τη διάρκεια του διαστήματος πριν το γάμο αλλά και κυρίως την ημέρα αυτού. Απόλαυσα τη στιγμή όπως της άξιζες χωρίς να ανησυχώ για τις λεπτομέρειες καθώς τα είχανε όλα αναλάβει εκείνες. Φυσικά πολύ σημαντικό για εμένα ήταν το γεγονός ότι δε χρειάστηκε να χάνω τον πολύτιμο χρόνο μου, καθώς έψαχναν εκείνες για εμένα από το πιο απλό όπως τα κουφέτα και τα στέφανα, μέχρι το πιο σημαντικό όπως ο χώρος της δεξίωσης ή ο videographer. Κυρίως όμως στάθηκαν δίπλα μου καλύτερα και από φίλες, γεγονός ππου αργότερα έκανε την επαγγελματική μας σχέση να εξελιχθεί σε μια ξεχωριστή φιλία. Θα πρότεινα την Elite Events Athens σε μέλλουσες νύφες γιατί σέβονται την επιθυμία του πελάτη και κυρίως είναι ειλικρινείς, κάτι που θεωρώ πολύ βασικό αν δε θέλεις άλλα να σου έχουν υποσχεθεί και άλλα να βλέπεις την ημέρα του γάμου σου!

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: