Ο γάμος μιας γυναίκας είναι ενδεχομένως η πιο ιδιαίτερη και μοναδική στιγμή στη ζωή της. Αυτή τη στιγμή η κάθε γυναίκα θέλει να είναι ο εαυτός της. Η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού της και σίγουρα όχι κάποιο εντελώς διαφορετικό άτομο.

Είναι ευτυχία, χαρά και δημιουργία για μένα να συμμετέχω τόσο ενεργά σε μια τόσο όμορφη στιγμή όσο η ημέρα του γάμου. Ο γάμος είναι ένα γεγονός που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή ενός ζευγαριού, μία κοινή πλέον πορεία, γεμάτη συγκινήσεις και απόλαυση της ζωής. Η αίσθηση αυτή του γεγονότος δεν αποτυπώνεται τόσο έντονα σε εικόνα, όσο αποτυπώνεται στην μνήμη της νύφης.

Και αυτή είναι η δική μου προσφορά, να βρίσκομαι δίπλα σε κάθε μελλοντική νύφη με τις γνώσεις και την τεχνογνωσία, ώστε μέσα από την καλλιτεχνική μου παρέμβαση, να δημιουργήσουμε μαζί μία σωστή, διαχρονική εικόνα απόλυτης ομορφιάς, μία εικόνα που θα αντικατοπτρίζει την σημαντικότητα της στιγμής αλλά και την προσωπικότητα της γυναίκας που βρίσκεται στο επίκεντρό της.

Έχοντας σα στόχο αυτό, συμμετέχω ενεργά με την καλύτερη διάθεση, επαγγελματισμό, τεχνογνωσία και εμπειρία, μέσα από τις επιλογές που θα έχουμε κάνει από κοινού σε hairstyling και makeup, με σεβασμό πάντα στις επιθυμίες και την προσωπικότητα της νύφης αλλά και την ιδιαιτερότητα της στιγμής να δημιουργήσω για εσάς την καλύτερη δυνατή εμπειρία για εκείνη την μοναδική ημέρα!

Τηλ.: 693 868 0243
Email: georgemarascas@gmail.com

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: