Η εταιρεία IORDANIS δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος περισσότερο από 30 χρόνια. Σήμερα, με δύο καταστήματα στο Χαλάνδρι και την Κηφισιά, με μεράκι και αγάπη για την τέχνη μας, χρησιμοποιούμε τη δική σας κουλτούρα για να καταλήξουμε στο ύφος, τα υλικά και το σχεδιασμό για ένα κόσμημα αντάξιο των προσδοκιών σας.

Η ικανότητά μας να δημιουργήσουμε μοναδικά κοσμήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα πολύτιμων λίθων είναι η ειδικότητά μας. Και επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα από τα πιο ειδικευμένα εργοστάσια κοπής διαμαντιών στον κόσμο καταλήγουν στα χέρια σας με πιστοποίηση από το Γεμολογικό Ινστιτούτο Αμερικής GIA.

Κοντά μας ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο θα σας υποδεχθεί και έτσι μπορούμε να αναλαμβάνουμε όλων των ειδών κοσμήματα για επισκευή ή εξ΄ αρχής σχεδίαση και κατασκευή. Ιστορικά πολύτιμοι λίθοι όπως διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια και σμαράγδια σε συνδυασμό με 14 ή 18 ή 22 καράτια χρυσού θεωρούνταν άξια να σφραγίσουν συναισθήματα, αναμνήσεις και επενδύσεις.

Δεν είναι τυχαίο, γιατί πάντα ο άνθρωπος έψαχνε να βρει τρόπους να μεταφράσει τα τόσο έντονα, δυνατά αλλά και άυλα συναισθήματα του σε μια γλώσσα κατανοητή για αυτό τον υλικό κόσμο που ζούμε…

Κολοκοτρώνη 11, Κηφισιά
Τηλ: 213 009 9873 | 210 8087323
Email: info@iordanisjewelry.gr
Site: iordanisjewelry.gr

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: