Η δουλειά της Joanna Stella ξεχωρίζει για την διάρκεια στο αποτέλεσμα,την εξαιρετική φωτογραφική αποτύπωση αλλά πάνω απ’ όλα για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο καταφέρνει κάθε φορά να αναδείξει τον πιο λαμπερό εαυτό της κάθε γυναίκας!

Έχοντας σπουδάσει και εργαστεί παράλληλα στον χώρο της μόδας και του styling η ματιά της δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο αλλά επεκτείνεται στην συνολική εικόνα της γυναίκας δημιουργώντας πάντα ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.Μακιγιάζ,χτένισμα,αξεσουαρ..η κάθε λεπτομέρεια είναι που οδηγεί σε μια «red carpet» εμφάνιση,σαν κι αυτή που κάθε γυναίκα ονειρεύεται για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της!Γι’ αυτό και η Joanna φροντίζει να αφιερώνει πολύ χρόνο στην πρώτη συνάντηση με την γυναίκα που θα επιμεληθει, σχεδιάζοντας προσεχτικά το συνολικό προσωπικό σας outfit!

ABOUT
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Η Joanna Estella PlD είχε ένα φυσικό καλλιτεχνικό ταλέντο στη ζωγραφική, το σκίτσο και το στυλ και μια μοναδική φανταστική δημιουργικότητα από τα πρώτα της χρόνια. Μέχρι την ηλικία των 12 ετών είχε ήδη παρακολουθήσει μαθήματα σχεδίασης στο σχολείο ORNERAKIS  και καθώς μεγάλωνε η μόδα έκλεψε την καρδιά της και της έδωσε την δυνατότητα να είναι πιο δημιουργική σε μια 3D διάσταση και στην καθημερινή ζωή.

Ήταν η στιγμή που τελείωσε τη μόδα της ΒΕΛΟΥΔΑΚΗΣ, στην ηλικία των 23 ετών.Το ταλέντο της και η ενεργητικότητα της της έδωσαν την ευκαιρία να εργαστεί δίπλα σε καταξιωμένους σχεδιαστές όπως ο Κ. Κωσταρέλος, ο Δ. Ελευθέριος, καθώς και με πολλές γνωστές εταιρίες σχεδιαστών όπως η «Υσατής» και η «Toi & Moi» για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν κάποια εξαιρετικά ρούχα που φέρουν την υπογραφή της.

Ωστόσο, η αγάπη για τη ζωγραφική δεν έφυγε ποτέ απο μέσα της. Έτσι, αποφάσισε να συνδυάσει το «πάθος της για τη μόδα» με τη ζωγραφική. Ως αποτέλεσμα, το make up εμφανίστηκε στη ζωή της δίνοντάς της ένα νέο δημιουργικό τρόπο να εκφράσει το στυλ και να δείξει το ταλέντο της. Αποφασίζει να μελετήσει την τέχνη του μακιγιάζ στο Freddy Make-Up Stage, δίπλα στο φημισμένο καλλιτέχνη μακιγιάζ Freddy Kalobratsos, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται σε εκδηλώσεις όπως η «εβδομάδα μόδας της Αθήνας», ένα ευρύ φάσμα παρουσιάσεων μόδας, θεατρικών έργων, επαγγελματικών εκθέσεων μακιγιάζ.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, άρχισε να συνεργάζεται με κορυφαίους φωτογράφους, στυλίστες, κομμωτές και μοντέλα σε διάφορα project και διάσημα περιοδικά που έχουν εκτυπωθεί ή δημοσιευτεί στο διαδίκτυο.

Στην καριέρα της εργάστηκε πάνω σε μια τεράστια ποικιλία μοτίβων μακιγιάζ και συνεχίζει να αναλαμβάνει με χαρά νέες περιπτώσεις όμως η αδυναμία της είναι πάντα το νυφικό μακιγιάζ.

Γιατι η κάθε νύφη είναι ξεχωριστή και κάθε δοκιμαστικό είναι και μια νέα πρόκληση! Για την Joanna νυφικό μακιγιάζ θα πει: Φωτεινό, δροσερό πρόσωπο που αναδεικνύει την προσωπικοτητα και την ιδιαιτερότητα της καθε γυναικας ,χωρίς αλλοιώσεις των χαρακτηριστικών!

Ο σκοπός της ειναι να φτάσετε στα σκαλιά της εκκλησιάς αυτη τη ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας, νιωθοντας μοναδικη με την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας!

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: