ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
H Kiss from Fleur εκπροσωπεί τον καινοτόμο σχεδιασμό και το λεπτομερές styling για πραγματικά μοναδικά boutique events. Με δημιουργική ευαισθησία και την αίσθηση για μικρά και μεγάλα events, η Kiss from Fleur σχεδιάζει εξαιρετικά dessert tables, φανταστικά engagement που θα κάνουν την καρδιά σου να λιώσει και ονειρεμένους γάμους.

Επιπλέον, η Kiss from Fleur οργανώνει και υλοποιεί ατομικά και εξατομικευμένα concepts όπως ο wedding planner σας. Αυτό περιλαμβάνει την απόκτηση και διαρρύθμιση όλων των υλικών και στοιχείων διακόσμησης καθώς και τον ομαλό συντονισμό όλων των προμηθευτών που ασχολούνται με το styling και το σχεδιασμό για να πραγματοποιήσουν το όραμά σας για μια εκδήλωση που θα ερωτευτείτε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ

Είτε ως σχεδιάστρια μόδας σε μια μεγάλη διεθνή εταιρεία μόδας είτε ως σχεδιάστρια κέικ στη δική μου κουζίνα – ένα επάγγελμα χωρίς δημιουργικότητα, ομορφιά και αισθητική ήταν κάτι πολύ δύσκολο για εμένα να το φανταστώ.

Η έρευνα για έμπνευση, η δημιουργία διαφορετικών στυλ μέσα από moodboards, η αρμονική μίξη των χρωμάτων, ξαφνικά επεκτάθηκαν με τη δημιουργία μιας γενικής ατμόσφαιρας και διαρρύθμισης πολλών λεπτομερειών.

Γοητευμένη από αυτή την ιδέα, αποφάσισα, μετά από 10 χρόνια εργασίας στη βιομηχανία της μόδας, να ξεκινήσω τη δική μου εταιρεία ως wedding designer.

Έκτοτε, ως wedding stylist, μου αρέσει να καλωσορίζω, υπέροχα νυφικά ζευγάρια, τα οποία είναι ανοιχτά σε νέες προοπτικές και παραιτούνται από τις παραδόσεις, αναζητώντας το κερασάκι πάνω στο κέικ για το γάμο τους. Για αυτούς, ψάχνω για εμπνεύσεις και ιδέες ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και προσθέτοντας τη δική μου υπογραφή.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι να βλέπει κανείς την ευτυχισμένη λάμψη στα μάτια του ζευγαριού μου, όταν, στην καίρια στιγμή, τα πάντα ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους κι εγώ μπόρεσα να συνεισφέρω στο να κάνω την ημέρα αυτή πραγματικά μοναδική …

Anna-Jill Gierhards
Τηλ: +49 (0)172 4794 675
Email: anna@kissfromfleur.de
Site: www.kissfromfleur.de

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: