Η ΚΚ Jewelry Lab είναι μία επιχείρηση με 40 χρόνια ιστορίας στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας. Το 2014 η ΚΚ επανασυστήνεται στο κοινό, με νέα αισθητική αντίληψη αλλά πάντα με την ίδια, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στη δημιουργία εξαιρετικών κοσμημάτων.

Όραμά μας είναι να δημιουργούμε αντικείμενα που τιμούν την έννοια του design και της αξίας στο κόσμημα. Χτίζουμε το brand μας πάνω στην πεποίθηση ότι ο καθένας μας θα πρέπει να νιώθει πολύτιμος και ξεχωριστός, κάθε μέρα. Και αυτό ακριβώς είναι που προσφέρουμε στους φίλους μας, είτε φορούν τα κοσμήματά μας, είτε απλά μας επισκέπτονται στο χώρο μας. Στην KK Jewelry Lab άλλωστε, πιστεύουμε στην αέναη ομορφιά του κοσμήματος.

Στην ΚΚ Jewelry Lab όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, με πιστοποιημένα υλικά, από χρυσό 18Κ με διαμάντια κοπής μπριγιάν και άλλες πολύτιμες πέτρες, ενώ η κατασκευή τους επιβλέπεται από έμπειρους, εξειδικευμένους τεχνίτες, σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους∙ από τη στιγμή της επιλογής των πρώτων υλών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Η Κατερίνα Κουλουμπούρου, η νέα γενιά της οικογένειας Κουλουμπούρου, είναι η Creative Director της KK Jewelry Lab. Με σπουδές στο Gemological Institute of America (GIA) και εμπειρία στην πώληση διαμαντιών στο χρηματιστήριο διαμαντιών στην Αμβέρσα του Βελγίου, συντονίζει σήμερα κάθε πτυχή της νέας παρουσίας της ΚΚ, συνδράμοντας ενεργά με την αισιοδοξία και τις γνώσεις της τη λειτουργία της ομάδας και δημιουργώντας την επόμενη μέρα σε αυτό το ταξίδι.

Το design είναι μία έννοια που ακολουθεί κάθε πτυχή της λειτουργίας μας. Από τα γραφεία μας, στο ύφος της δουλειάς μας, στις δημιουργίες μας. Τα κοσμήματά μας ακολουθούν λιτές, καθαρές γραμμές, που ξεχωρίζουν.

H επίσκεψη στην ΚΚ Jewelry Lab είναι μία βόλτα στο σπίτι ενός φίλου. Έτσι το φανταστήκαμε και έτσι θέλουμε να το αισθάνονται οι πελάτες μας. Είμαστε ευέλικτοι να σας υποδεχτούμε σε ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί και το μόνο που χρειάζεται είναι να μας καλέσετε για να κλείσετε ραντεβού και να δείτε τα σχέδιά μας ή απλά να επισκεφθείτε το χώρο μας και να μας γνωρίσετε από κοντά..

Θα είναι χαρά μας να μοιραστείτε μαζί μας το ταξίδι της επιλογής για μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή σας!

Διεύθυνση: Αδάνων 8, 162 31 Βύρωνας
Τηλ.: 210 7661595
Email: info@kkjewelrylab.com

 

 

 

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: