Το 1990 και από πολύ μικρή ηλικία, η τέχνη του κοσμήματος μάγεψε τον Σπύρο Κοτσώνη.

Λίγο καιρό αργότερα, με μοναδικό πάθος για την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων και δίνοντας όλη του την ενέργεια σε αυτό που αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε, ολοκληρώνει τις σπουδές του πάνω στην αργυροχρυσοχοΐα.

Στη συνέχεια, και για αρκετά χρόνια, μαθητεύει σε μεγάλα εργαστήρια των Αθηνών, κάνοντας έτσι την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων, κτήμα του.

Το 2002 πραγματοποιεί τον πρώτο του στόχο – την ίδρυση του προσωπικού του εργαστηρίου, στο οποίο σχεδιάζει και δημιουργεί κοσμήματα με τη χρήση κλασικών τεχνικών κατασκευής.

Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια υλοποιείται το κατάστημα λιανικής πώλησης στην Κόρινθο, το οποίο έκτοτε, εξελίσσεται διαρκώς σε χώρους και συλλογές. O εργαστηριακός χώρος εξοπλίζεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Από τη σχεδίαση του κοσμήματος με χρήση προηγμένου λογισμικού, μέχρι και τη τελική του επεξεργασία.

Συνδυάζοντας τον κλασικό τρόπο κατασκευής με σύγχρονα προγράμματα λογισμικού και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικές παραγωγής, δημιουργούνται κοσμήματα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.

Από το 2018 πλέον, όλα τα κοσμήματα, ρολόγια, ειδικές κατασκευές και οι χειροποίητες δημιουργίες μας είναι διαθέσιμες και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, jeweller.gr!

Brands 

Η πλούσια συλλογή μας με κοσμήματα και ρολόγια αριθμεί περισσότερα από 100 brands μεταξύ των οποίων: DiamondJools, FaCad’oro, Michael Cors, Triantos, Ascot, Tommy Hilfiger, Visetti, Police, Maserati, Hugo Boss, Cerruti 1881, Bulova, Ferrari, DKNY, Gant, Garmin, Seiko, Suunto, Timberland, Tissot, Citizen, Vogue.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 – 17:00
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 09:00 – 14:30

Site: www.jeweler.gr
Διεύθυνση:
 Κολιάτσου 55 (3ος όροφος), Τ.Κ. 20100 – Κόρινθος
Τηλέφωνο: 27410-88000
Email: info@jeweler.gr

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: