Τελικά, αιχμαλωτίζεται η στιγμή; Απεικονίζεται το «εδώ και τώρα»; Αποτυπώνεται η αγάπη, χαρά, η ζεστασιά; Μπορούν να γίνουν το «θυμάμαι» και το «ζήσαμε», παντοτινά; Χαίρομαι που είστε εδώ και διαβάζετε αυτές τις γραμμές.

Μου αρέσουν τα πλατιά χαμόγελα, τα δυνατά γέλια, ο ενθουσιασμός, η μουσική, τα ταξίδια, οι αυθόρμητες αντιδράσεις, τα μικρά θαύματα που συμβαίνουν όταν σχεδόν κανείς δεν κοιτάει. Σε ένα γάμο, σε μια βάφτιση, συχνά παραβλέπεται η σημασία της φωτογράφισης και της επιλογής του φωτογράφου που μας ταιριάζει. Μέσα στον πυρετό όλων των προετοιμασιών και του άγχους, ξεχνάμε ότι αυτό που τελικά θα μείνει από αυτή την τόσο σημαντική μέρα, είναι η καταγραφή αυτών των μοναδικών στιγμών.

Αν σας αρκούν ή σας ταιριάζουν οι στημένες και «αφύσικες» πόζες, τότε θα πρέπει να ψάξετε αλλού. Αν όμως θέλετε λήψεις αληθινές, με ροή και φυσικότητα, τότε είστε στο σωστό μέρος. Και έχει μεγάλη σημασία για μένα να χαλαρώσετε, να το διασκεδάσετε και να απολαύσετε κάθε βήμα, γιατί τότε οι φωτογραφίες σας θα απογειωθούν, και θα φτιάξουμε από κοινού κάτι που θα έχει άποψη, αυθεντικότητα, διάρκεια.

Τηλ.: +30 6980 49 0000
Email: info@labrinisotiriou.com
Site: www.labrinisotiriou.com

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: