Γειά σας, είμαστε ο Θοδωρής και η Άννα.

Είμαστε ζευγάρι στη ζωή και στη δουλειά τα τελευταία 8 χρόνια. Τι πραγματικά είμαστε συνοψίζεται σε 3 λέξεις… Φωτογράφοι, γονείς, ταξιδιώτες. Η φωτογραφία είναι το πάθος μας και ένας από τους λόγους που μας ένωσαν. Τα δύο παιδάκια μας είναι το καλύτερο δώρο που πήραμε ποτέ. Τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο είναι το οξυγόνο μας.

Είμαστε λάτρεις του καφέ και της μουσικής. Οι βαλίτσες μας είναι πάντα έτοιμες για να ταξιδέψουμε όπου μας καλέσετε… και όταν το κάνουμε, έχουμε συνεχώς την ίδια απορία στο μυαλό μας…
«Είναι αυτή η δουλειά μας, αλήθεια;»

Πιστεύουμε ότι η ένωση δύο ανθρώπων είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Η στιγμή που δύο γίνονται ένα. Οι ζωές τους, οι ψυχές τους, τα πάντα. Στόχος μας είναι να πούμε κάθε ιστορία αγάπης μέσα από τις φωτογραφίες μας. Προσεγγίζουμε κάθε γάμο, elopement ή φωτογράφιση με σεβασμό και διακριτικότητα. Λατρεύουμε να απαθανατίζουμε την αγάπη δύο ανθρώπων και νιώθουμε πραγματικά ευλογημένη που μπορούμε να το κάνουμε μέσω της φωτογραφίας. Θέλουμε πραγματικά να είμαστε μέρος της μεγάλης σας μέρας και όχι δύο περίεργοι άνθρωποι που σας ακολουθούν. Νιώθουμε την ένταση της στιγμής… αυτό ακριβώς κάνουμε. Δημιουργούμε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν με ένα καλλιτεχνικό και κομψό τρόπο. Με δύο λέξεις, η αγάπη σας είναι το κίνητρο μας.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να λέμε και να λέμε αμέτρητα πράγματα για εμάς, αλλά θα επαναλαμβανόμασταν. Ως απλοί άνθρωποι, τείνουμε να απλοποιούμε τα πάντα. Ζούμε για τα μικρά πράγματα στη ζωή. Αυτό ονομάζουμε Ευτυχία. Μεγαλώνοντας τα δύο αγοράκια μας με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε. Αυτό ονομάζουμε Ευλογία. Δημιουργώντας όμορφες φωτογραφίες και απαθανατίζοντας αληθινά αισθήματα δύο ψυχών που αποφάσισαν να γίνουν μία… Αυτό ονομάζουμε Αγάπη.

Τηλέφωνο: +302310267271
Κινητό: +306937167925
Email: info@lighthousephotography.gr
Personal email: teo202000@yahoo.com
Site: www.lighthousephotography.gr

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: