Το κόσμημα γίνεται στολίδι για τους καλεσμένους, το βρίσκουν όλοι στις μπομπονιέρες τους και αφού οι κυρίες το φορέσουν και οι κύριοι το θαυμάσουν, γίνεται σε μια στιγμή το σύμβολο της δικής σας γιορτής που σίγουρα όλοι θα κρατήσουν και θα φορούν για καιρό!
Αυτή η επιδίωξη διατρέχει τη σειρά γάμου και βάπτισης mcs jewellery: μικρά χειροποίητα κοσμήματα που θα γίνουν τα πιο προσωπικά δώρα σε φίλους και συγγενείς και όλοι φεύγοντας θα τα φορούν στο χέρι ή στο λαιμό!

Στη σειρά the m word θα βρείτε χειροποίητα στέφανα σε σχέδια λιτά, αρχαϊκά και Art Deco, που μπορούν να συνδυαστούν με αντίστοιχα κοσμήματα για τη νύφη ή με ενα ζευγάρι μανικετόκουμπα για τον γαμπρό.

Η βαπτιστική σειρά le bapteme προτείνει μινιατούρες που θα φορεθουν ως charms, πρωτότυπους σελιδοδείκτες αλλά και διακοσμητικά στοιχεία που θα στολίσουν την πιο art γωνία του σπιτιού! Τα μαρτυρικά έχουν σταυρούς και απαραιτήτως κάτι μπλε για το μάτι,όπως παραδοσιακά συνηθίζεται. Θα φορεθουν στο πέτο,αλλά και στο χέρι, minimal στοιχείο που θα πλουτίσει τη συλλογή με τα βραχιολάκια του καλοκαιριού.

Τα mcs jewellery ειναι χειροποίητα, σχεδιάζονται σε ώρες έμπνευσης, κατασκευάζονται σε περιορισμένα κομμάτια και αποστέλλονται στους θαυμαστές τους με αγάπη, πολλή αγάπη!

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: