Γεια!
Είμαστε ο Μανώλης και η Γεωργία, ένα ζευγάρι που μεγάλωσε και ζει στην Κρήτη. Μπορεί να είμαστε ένας λογιστής και μία φυσικός αντίστοιχα, αλλά πήραμε την απόφαση να κάνουμε επάγγελμα αυτό που μας ευχαριστεί και μας γεμίζει και δεν το έχουμε μετανιώσει
ούτε στιγμή!

Η φιλοσοφία μας
Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε μέσα από τη φωτογραφία είναι να καταγράψουμε και να διηγηθούμε την ιστορία του ζευγαριού, της οικογένειας και των φίλων τους έτσι όπως εξελίσσεται εκείνη τη μέρα, χωρίς να παρέμβουμε. Είμαστε απλά δύο ακόμα καλεσμένοι με φωτογραφική μηχανή που τριγυρνάνε στον χώρο. Σκοπός δεν είναι απλά να καταγράψουμε τα ρούχα ή τα πρόσωπα της μέρας, αλλά να αποτυπώσουμε την πραγματική ατμόσφαιρα κι όλα τα συναισθήματα που αναδύθηκαν. Τις συγκινητικές, τις χαρούμενες και τις τρελές στιγμές εκείνης της μέρας, που είναι κι αυτές που θα θέλετε να θυμάστε σε πολλά χρόνια από τώρα. Γι’αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να περιορίσουμε τις στημένες φωτογραφίες στο ελάχιστο δυνατό και να προτρέψουμε όλους όσοι παρευρίσκονται να είναι απλά οι εαυτοί τους. Στο κάτω κάτω, δεν παντρεύεστε για να φωτογραφηθείτε, αλλά για να γιορτάσετε και να χαρείτε!

Και μια συμβουλή από εμάς
Υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι γάμου και πολλά διαφορετικά στυλ εκεί έξω. Αποφασίστε ποιο στυλ (κλασικό, καλλιτεχνικό, διηγηματικό, ατμοσφαιρικό κλπ) ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία σας και στις ανάγκες σας. Αφού καταλήξετε, βρείτε ποιοι φωτογράφοι εκπροσωπούν το στυλ σας και προσπαθήσετε να συναντηθείτε μαζί τους. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δείτε αν υπάρχει “χημεία”, αφού διαλέγετε κάποιον που θα βρίσκεται κοντά σας σε μια από τις πιο προσωπικές και σημαντικές μέρες σας, οπότε σιγουρευτείτε ότι είναι κάποιος με τον οποίο αισθάνεστε ιδιαίτερα άνετα και φιλικά. Αυτά από εμάς, εάν θέλετε συζητήσετε οτιδήποτε ή σας αρέσει η δουλειά μας, είστε πάνω από ευπρόσδεκτοι να μας στείλετε ένα μήνυμα!

 

Τηλ: 69465654568, 6974073112
Mail: info@meandgeorgia.com
Site: www.meandgeorgia.com

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: