Στην My Best Wishes Events αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε κάθε εκδήλωση σας, έτσι ώστε εσείς να απολαύσετε μόνο τα σημαντικά της ημέρας σας!

Με συνέπεια, δημιουργικότητα, επαγγελματισμό και με εσάς πάντα στο πλάι μας, κάνουμε ότι έχετε φανταστεί πραγματικότητα, το όνειρο σας εκδήλωση, την εκδήλωση σας όμορφη ανάμνηση!

Με ολοκληρωμένες προτάσεις – λύσεις σχεδιάζουμε όσα έχετε φανταστεί, μοναδικά, πρωτότυπα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Μας αρέσουν οι γάμοι, οι βαπτίσεις, τα πάρτυ για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά, τα baby showers, τα bachelorette parties!

Τηλ.: 697 098 5047
Email: vandaliv@hotmail.com
Site: mbwevents.gr

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Η γνώμη σου:

 1. Καλησπέρα σας! παντρεύομαι στις 23 Ιουνίου 2018 στο κτημα Delago στο Λαγονήσι Αττικής, αλλα εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων λείπω αυτό το διάστημα και μέχρι το γάμο.Θα θελα να μου δωσετε κάποιες πληροφορίες για το πως μπορεί να επιτευχθεί και αν γίνεται να επιτευχθεί η συνεργασία μας εξ αποστάσεως καθως κ για τη χρηματική σας απολαβή. Ευχαριστώ πολύ

  1. Γεια σου Φεβρωνία! Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις απευθείας με την ομάδα της My Best Wishes Events μέσω της φόρμας που υπάρχει πάνω δεξιά στη σελίδα ή στο παρακάτω email vandaliv@hotmail.com για περισσότερες πληροφορίες. Εμείς έχουμε ήδη επικοινωνήσει μαζί τους και έχουμε δώσει το email σου για να σου απαντήσουν!
   Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε!
   xoxo
   The WeddingTales Gals

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: