Η φωτογραφία και η μουσική έμελλαν να είναι οι τέχνες που κατάφεραν να με κερδίσουν για πάντα. Η φωτογραφία γιατί μέσα από τα χρώματα της φύσης, της πόλης, των ανθρώπων, των ζώων μπορείς να “ακούσεις” ήχους και η μουσική επειδή μέσα από τις νότες και τους ήχους μπορείς να “δεις” εικόνες.

Η ενασχόλησή μου με τη φωτογραφία ξεκίνησε όταν έπιασα την πρώτη dslr μηχανή στα χέρια μου σε ηλικία 17 ετών. Ευτυχώς δεν άργησα να καταλάβω πως αυτή ήταν και το διαβατήριό μου για να ταξιδέψω, να γνωρίσω και να συνδεθώ με ανθρώπους ιδιαίτερους και να απαθανατίσω στιγμές με χαμόγελα, δάκρυα, στιγμές συγκίνησης και πάθους.

Μέσα από τη φωτογραφία γάμου ειδικότερα γίνομαι κυνηγός στιγμών, δημιουργός, διηγητής και σκηνοθέτης ιστοριών.

Μετά από κάθε γάμο, η εμπειρία και τα συναισθήματα που έχω κερδίσει υπερισχύουν εντελώς της πνευματικής και σωματικής κούρασης, που πιστέψτε με, είναι τεράστια!

Εγώ και η ομάδα μου είμαστε παρόντες σε όλα τα βήματα της ημέρας του γάμου σας. Πάντα με διακριτικότητα, σοβαρότητα, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα είμαστε εκεί, έτοιμοι να καταγράψουμε τις στιγμές που θέλετε να θυμάστε για όλη σας τη ζωή.

Σόλωνος 69, Κολωνάκι
Τηλ.: 6939020123
Email: contact@nikosmylonas.gr
Site: nikosmylonas.gr

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Η γνώμη σου:

  1. Όταν είδαμε για πρώτη φορά τις φωτογραφίες του γάμου μας νιώσαμε απόλυτα δικαιωμένοι από την απόφασή μας! Ψάχνοντας για φωτογράφο είχα στο μυαλό μου ακριβώς τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πως θα το βρω. Η σελίδα του Νίκου ήταν η πρώτη και η τελευταία που είδα. Ακόμα θυμάμαι τις φωτογραφίες του, με συνεπήραν κατευθείαν, έμοιαζαν τόσο φυσικές και αβίαστες, που με έκαναν να φανταστώ πως θα ήταν και οι δικές μου. Όσο και να τις είχα φανταστεί όμως, αυτό που πήρα στα χέρια μου ξεπερνούσε κάθε προσδοκία! Τις βλέπω και τις ξαναβλέπω και δεν μπορώ να καταλάβω πόση ευτυχία μπορούν να σου δώσουν μερικές φωτογραφίες. Περνώντας, λοιπόν τα χρόνια, και όταν αυτές οι στιγμές αρχίσουν να ξεθωριάζουν, αυτές οι φωτογραφίες θα μας θυμίζουν όλα αυτά που με τόσο πάθος ζήσαμε!

    https://www.weddingtales.gr/kalokairinos-gamos-sta-koufonisia/

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: