Ο οίκος νυφικών Primalicia Bridal Designers είναι γνωστός για την υψηλή ποιότητα φορεμάτων, δίνοντας έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Διατηρώντας δύο καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας έχει βασική προτεραιότητα την ικανοποίηση των προσδοκιών κάθε νύφης στην μοναδική ημέρα του γάμου της.

Στο κατάστημα του Κολωνακίου, οι νύφες μπορούν να δοκιμάσουν μοναδικές Haute couture δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών από όλο τον κόσμο -Αμερική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή- όπως εκείνες των Elie Saab, Zuhair Murad, Berta, Saiid Kobeisy, Jenny Packham, Yolan Cris, Inbal Dror.

Χειροποίητες δαντέλες, μεταξωτά υφάσματα και ιδιαίτερα αξεσουάρ από όλες τις μητροπόλεις της μόδας – Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Ισραήλ, Λίβανο – συνθέτουν ανάλαφρα νυφικά ειδικά σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν το σώμα με αποτέλεσμα την τέλεια εφαρμογή.

Στο κατάστημα του Συντάγματος, οι νύφες μπορούν να έρθουν σε επαφή με φορέματα νέων σχεδιαστών, με υψηλό επίπεδο ποιότητας και design που θα κάνει την ημέρα του γάμου τους μοναδική όπως την έχουν ονειρευτεί! Αέρινες και νεανικές γραμμές, συμβουλές από γνωστούς στυλίστες, αξεσουάρ και ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης είναι κάποια από αυτά που μπορούν να βρουν στο νέο κατάστημα του οίκου νυφικών Primalicia.

Κατάστημα Κολωνακίου:
Για τις συλλογές των Haute Couture σχεδιαστών που αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την Primalicia σε Ελλάδα και Κύπρο, μπορείτε να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού στην Boutique Primalicia: Ακαδημίας 17, Κολωνάκι. Τηλ. 210 3619600

Κατάστημα Συντάγματος:
Συλλογή νέων σχεδιαστών Capsule Collection by Primalicia που συμπεριλαμβάνει νυφικά από ιδιαίτερα υφάσματα, δαντέλες, μεταξωτά τούλια και οργάντζα. Μπορείτε αν κλείσετε το ραντεβού σας στην Καραγιώργη Σερβίας 2, Πλ.Συντάγματος. Τηλ. 2103247222

Extra info – Designers’ sites:
eliesaab.com
zuhairmurad.com
bertabridal.com
saiid-kobeisy.com
.jennypackham.com
yolancris.com

Ακαδημίας 17, Κολωνάκι
Τηλ.: 210 3619600

Καραγιώργη Σερβίας 2, Πλ. Συντάγματος
Τηλ.: 210 3247222

Email: info@primalicia.com

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: