Η Sensyle Events εξειδικεύεται στη συνολική οργάνωση γάμων και το όνομά της προέρχεται από την σύμπτυξη της φράσης… Sense of Style και αυτή η ξεχωριστή αίσθηση του στυλ, αναδεικνύεται σε κάθε γάμο που αναλαμβάνει!

“Η ιδέα ξεκίνησε το 2006, ως πρωτοπόρος τότε στον χώρο της διοργάνωσης, με την Μαρίτα να προέρχεται από τον χώρο της γραφιστικής & της διακόσμησης. Έκτοτε με εμπειρία, με σωστή οργάνωση, με πάθος για το σχεδιασμό κάθε λεπτομέρειας των γάμων, και προσωπικές πινελιές του χαρακτήρα των ζευγαριών, η ομάδα μας στη SenSyle έχει σχεδιάσει από πολύ μεγάλες εκδηλώσεις έως τον μικρότερο γάμο, με την ίδια βαρύτητα, με την ίδια επιμέλεια! Κάθε εκδήλωση, είναι μία ξεχωριστή ιστορία δύο ανθρώπων όπου θέλουμε να την αποδώσουμε ως μοναδική εμπειρία ζωής. Το πραγματικό μας πάθος, είναι η προσπάθεια να αποτυπώσουμε το προσωπικό στυλ κάθε ζευγαριού, αναδεικνύοντάς το με μοναδικό τρόπο! Να δημιουργήσουμε έναν γάμο που μέσα από τις εικόνες και το συναίσθημα θα μείνει αξέχαστος. Bohemian, luxury, vintage, country, elegant, chic, traditional, modern, under the moon, rustic…σε κάποια γραφική τοποθεσία της Αθήνας, στην αμμουδιά ή στα όμορφα νησιά μας στα πιο ρομαντικά εκκλησάκια ή δίπλα στο νερό, η πρόκληση είναι ανεξαρτήτου ύφους και στυλ.. και πάντα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, αψεγάδιαστο και υψηλής αισθητικής!”

Η μεθοδικότητα και η οργάνωση είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που θα χρειαστείτε και η Sensyle σας τα προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χρονοδιάγραμμα, πλάνο, σχέδιο αλλά και η προσωπική σας παλέτα χρωμάτων σας ακολουθούν και σας βοηθούν σε κάθε σας βήμα προς την υλοποίηση του ονειρικού σας γάμου. Διακοσμητικές λύσεις, προσκλητήρια, ευχαριστήρια, βεντάλιες, ξεχωριστά favors και custom wedding designs, δημιουργούνται, σε απόλυτη συνοχή με τα υλικά, τα υφάσματα, και την διακόσμηση με άκρως εντυπωσιακό τρόπο! Mία συνεργασία, σε πλήρη ισορροπία αξίας, ποιότητας και αισθητικής.

Διεύθυνση: Σπετσών 4, Γλυφάδα 16674
Τηλ.: (+30) 2109633455 | (+30) 6944630199
Email: info@sensyle.com
Site: www.sensyle.com

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: