Τα events μπορεί να διαρκούν μία μέρα, αλλά οι αναμνήσεις διαρκούν για μία ζωή. Με αυτή τη σκέψη, η Soo Events ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν να δραστηριοποιείται στο χώρο των κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων.

Βασικό μας μέλημα, αλλά και μεγάλη πρόκληση, αποτελεί η δημιουργία tailor made events, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και ενδεικτικά της αισθητικής σας. Ως Αρχιτέκτων Μηχανικός και με εμπειρία στη διακόσμηση και το interior design, η Κωνσταντίνα Λαφάρα, μαζί με τους δραστήριους και ταλαντούχους συνεργάτες της, επιχειρεί κάθε φορά να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο και μοναδικό σκηνικό για την εκδήλωσή σας, είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό γάμο σε ένα παραθαλάσσιο εξωκλήσι, μία θεματική βάφτιση, ή ακόμα και μία εταιρική παρουσίαση σε ένα συνεδριακό χώρο.

Στη Soo Events αναλαμβάνουμε εξ´ολοκλήρου την οργάνωση του event σας, από τη δημιουργία μιας ενιαίας ταυτότητας και το σχεδιασμό ενός concept, έως υπηρεσίες όπως styling consulting, bar catering, venue design κ.α., σε συνεργασία με δίκτυο επιλεγμένων επαγγελματιών.
Μας αρέσει η συνέπεια. Αγαπάμε την οργάνωση. Κυρίως, όμως, λατρεύουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας από το πρώτο, κιόλας, τηλεφώνημα και τη φιλία τους από την πρώτη μας συνάντηση.

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί αναμνήσεις για μία ζωή.

Κωνσταντίνα Λαφάρα
Τηλ.: 6972 446408
Email: info@sooevents.gr
Site: sooevents.gr
Blog: sooevents.gr/blog

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: