Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τη λειτουργία της η White Lilac το 2006, έχει προσφέρει πολλά περισσότερα από κάθε άλλη εταιρία ενοικίασης. Μπορεί να έχουμε στη διάθεσή μας μια τεράστια συλλογή από όμορφα και πολυτελή λινά τραπεζομάντηλα, αξεσουάρ, tableware που θα κάνουν την εκδήλωσή σας να μοιάζει μοναδική αλλά στη White Lilac προσφέρουμε κάτι παραπάνω από το απλά να βεβαιωθούμε πως όλα μπαίνουν στη σωστή σειρά.

Διαλέγουμε και συμπεριφερόμαστε στις συλλογές μας σαν να είναι το ονειρεμένο νυφικό μας ή τα αγαπημένα μας ζευγάρια παπούτσια. Κάθε table setting που ετοιμάζουμε είναι σαν να κάνουμε styling για το πρώτο ραντεβού μας με τον άντρα των ονείρων μας.

Η White Lilac στην κυριολεξία «ντύνει» τα τραπέζια σας!! Διαλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα υφάσματα και τα χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε εκδήλωση, στη συνέχεια επιλέγουμε τις κατάλληλες πορσελάνες και τα σωστά κρύσταλλα που θα κάνουν το setting σας να μοιάζει μεγαλειώδες και στη συνέχεια φροντίζουμε για όλες τις μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που θα κάνουν όλη τη διαφορά, όπως τα napkin rings ή τα καλύμματα για τις καρέκλες. Η White Lilac Μετατρέπει το κλασικό σας τραπέζι σε ένα στυλάτο και αξέχαστο setting.

Ανανεώνουμε τις συλλογές μας σε εποχιακή βάση ενώ παίρνουμε την έμπνευσή μας από τη μόδα, την τέχνη, τη φύση, τις ταινίες και κανένα setting μας δεν μοιάζει με το προηγούμενο, καθώς η White Lilac έχει να κάνει με το προσωπικό στυλ και κάθε καινούριο event είναι για εμάς μια ακόμη αποστολή για σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα αντικείμενα εκείνα που θα σας κάνουν να νιώθετε ευτυχισμένοι και με αυτοπεποίθηση την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

So, are you ready to BRING THE RUNWAY TO YOUR TABLE?

The White Lilac Team

Γ. Παπανδρέου 135, Μεταμόρφωση
Τηλ: 210 8019465
Κιν.: 6945 107086
Email: info@whitelilac.gr
Site: whitelilac.gr

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: