Η αγάπη για τα cocktails και τη δημιουργία υπέροχων εκδηλώσεων με επίκεντρο αυτά, ήταν ο λόγος που γέννησε την ιδέα του Your Bartender. H ευχαρίστηση και η ικανοποίηση των καλεσμένων σε κάθε είδους εκδήλωση είναι ο απόλυτος στόχος για εμάς. Το χαμόγελο που μας προσφέρουν απλόχερα και η χαρά που αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση και μας δίνουν το έναυσμα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας τις υπηρεσίες μας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η εταιρεία μας διαθέτει δυο Portable Cocktail Bar χάρη στα οποία μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε συνθήκη. Το handmade vintage bar από φυσικό ξύλο δίνει μια διαφορετική νότα στην εκδήλωσή σας, προσφέροντας μια θετική αύρα. Το λευκό, από την άλλη σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πάνω του, τονίζοντας το θέμα του πάρτι. Ακόμα το χρώμα του είναι ουδέτερο και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε περίσταση και σε κάθε χώρο.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, να επισκεφτείτε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο υποδοχής μας και να δοκιμάσετε τις γεύσεις μας. Ύστερα από αυτήν τη συνάντηση θα έχετε καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά μας κάνει να ξεχωρίζουμε…

Ατρειδών 3, Αθήνα
Τηλ.: 694 614 6103
Email: yourbartender.gr@gmail.com
Site: yourbartender.gr

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: