Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να διαφημιστείτε στο Weddingtales! Το WT ξεκίνησε το 2010 με σκοπό να βοηθήσει τα μελλοντικά ζευγάρια να κάνουν την ημέρα του γάμου τους όπως ακριβώς την έχουν φανταστεί!

Μέσα από τα άρθρα μας, τα galleries των φωτογραφιών, τους αληθινούς γάμους, τις φωτογραφίσεις μας και τη blogger μας, στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους επισκέπτες μας, να τους δώσουμε πρωτότυπες, εντυπωσιακές και όμορφες ιδέες, συμβουλές και προτάσεις και να τους βοηθήσουμε μέσα από τις καρτέλες των συνεργατών μας να βρούνε τους κατάλληλους επαγγελματίες για το γάμο τους.

Στο WT επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες με ποιοτικές δουλειές που ταιριάζουν στο ύφος μας για να μπορούμε να κρατήσουμε την στυλ του portal μας. Για αυτόν το λόγο επιλέγουμε να παρουσιάσουμε έναν περιορισμένο αριθμό από αξιόλογους επαγγελματίες από τον κάθε κλάδο. Και επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το brand name σας, να είσαστε σίγουροι ότι η δουλειά σας θα παρουσιαστεί μόνο ανάμεσα σε top quality υλικό.

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι ταιριάζετε στην ομάδα του Weddingtales, θα είναι χαρά μας να γίνετε μέλος του!

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμιση σας, ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας μας ή στείλτε μας email στο sales@weddingtales.gr και θα σας απαντήσουμε άμεσα!