Το ταξίδι της φωτογραφίας ξεκινάει λίγο διαφορετικά για εμένα μιας και από μικρός είχα ένα χόμπι: μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και το περιβάλλον τους και να γεμίζω τα μάτια μου με εικόνες και χρώματα.

Γιατί απλά μέσα σε μια εικόνα μπορεί να χωρέσουν χίλιες λέξεις, συναισθήματα, αρώματα αλλά και μουσικές.

Ένα μεγάλο μέρος της φωτογραφικής ματιάς μου διαμορφώθηκε από την αγάπη μου για τον κινηματογράφο και συνετέλεσε αισθητά στον τρόπο που φωτογραφίζω.

Τέλος σημαντικό ρολό της ενασχόλησης μου με την εικόνα αποτέλεσε η μουσική, η 2η μεγάλη μου αγάπη. Οι εικόνες έχουν μουσική μέσα τους, όσο κι αν δεν το πιστεύετε. Το να κοιτάς μια εικόνα που σου προκαλεί ένα συναίσθημα ισούται με ένα τραγούδι που σου προκαλεί κάποιο συναίσθημα, και αυτά με την σειρά τους μπορούν να γίνουν ένα: κοιτώντας μια φωτογραφία να σου έρχεται ένα τραγούδι στο μυαλό.

Βρήκα δηλαδή ένα τρόπο να αποτυπώνω σε φωτογραφίες τις μουσικές και τα τραγούδια που δημιουργούσαν εικόνες στο μυαλό. Κάποιο διάστημα σταμάτησα να γραφώ μουσική και έτσι έπρεπε να εξωτερικεύσω όλες αυτές τις εικόνες με κάποιο τρόπο, κάπως έτσι ξεκινάει το ταξίδι μου στην φωτογραφία…

Favorite quote: A smile costs nothing, but gives much. It enriches those who receive, without making poorer those who give. It takes but a moment, but the memory of it sometimes lasts forever.

Things I like: Κινηματογράφος, μουσικές και φαγητά από όλο τον κόσμο, τα ζώα, το τσάι, τα ζεστά χαμόγελα

Μιλάω αγγλικά και ισπανικά.

Τηλ.: 694435618
Εmail: mskoularikos@yahoo.gr
Site: mskoularikos.com

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: