Η Fairytales Come True by Vicky είναι εδώ για να διηγηθεί μέσα από την διοργάνωση του γάμου ή της βάφτισης την δική σας ιστορία. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα όμως αγαπάμε να δημιουργούμε events με προορισμό διάφορα σημεία της χώρας.

Σε αντίθεση με άλλους, δεν προσφέρουμε προκαθορισμένους γάμους, αλλά λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας που βασίζονται στο προσωπικό σας στυλ.

Η Fairytales Come True by Vicky γεννήθηκε με σκοπό να υφάνει ένα πρωτότυπο παραμύθι και να στήσει ένα από τα πιο θαυμαστά σκηνικά που αφηγούνται την καλύτερη ιστορία της ζωής σας: τη δική σας.

Πριν από τη διοργάνωση του δικού μου γάμου δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσα να ασχοληθώ επαγγελματικά με κάτι που με πάθιαζε τόσο πολύ. Τώρα πια δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου εκτός από το να διοργανώνω θεματικούς γάμους, να σκέφτομαι δημιουργικά concepts και να σχεδιάζω μοναδικά events.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, οι ολόφρεσκιες ιδέες κομμένες και ραμμένες στις δικές σας επιθυμίες, η αναζήτηση της τελειότητας, η επιμονή στην οργάνωση και η άψογη εκτέλεση των events, αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Fairytales Come True by Vicky και την κάνουν να ξεχωρίζει.

Εάν ετοιμάζεστε να κάνετε το πρώτο βήμα στη ζωή σας, παντρεύεστε ή θέλετε να βαφτίσετε το μωρό σας, δεν χρειάζεστε παρά ένα concept και μια καλή event planner.

Είμαι εδώ για να δημιουργήσω αυτό που έχετε (ή δεν έχετε ακόμα) ονειρευτεί.

Τηλ: +30 698 23 91 531
Email: info@fctevents.gr
Site: www.fctevents.gr

 

 

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: