Η Fairytales Come True By Vicky είναι εδώ για να διοργανώσει τον γάμο και την βάφτιση του παιδιού σας. Εμπνευσμένοι από το προσωπικό σας στυλ είμαστε αφοσιωμένοι στο να πούμε την ιστορία σας δημιουργώντας ένα εξειδικευμένο και φανταστικό event.

Η ακρίβεια σε κάθε λεπτομέρεια, οι φρέσκες ιδέες κομμένες και ραμμένες στις δικές σας επιθυμίες, η επιδίωξη της τελειότητας, η επιμονή στην οργάνωση και η άψογη απόδοση σε κάθε εκδήλωση, αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Είμαστε απόλυτα ερωτευμένοι με τη δουλειά μας και λατρεύουμε την οργάνωση εκδηλώσεων με προορισμό τα Ελληνικά νησιά και σε όλη την Ελλάδα, αν και η βάση μας είναι στην Αθήνα. Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε θεματικούς γάμους, δημιουργικές ιδέες και μοναδικά γεγονότα,ξεκινώντας από ένα moto, το αγαπημένο τραγούδι σας, το όνειρό σας.

Η Fairytales Come True by Vicky γεννήθηκε με σκοπό να υφάνει ένα πρωτότυπο παραμύθι και να στήσει ένα από τα πιο θαυμαστά σκηνικά που αφηγούνται την καλύτερη ιστορία της ζωής σας: την δική σας. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε αυτά που έχετε ονειρευτεί.

Τηλ: +30 698 23 91 531
Email: info@fctevents.gr
Site: www.fctevents.gr

 

 

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: