Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη φωτογραφία περισσότερο από μία δεκαετία και ειδικότερα με τη φωτογράφιση γάμων από το 2010. Η παρατηρητικότητά μου και η έμφυτη ανάγκη μου να αιχμαλωτίζω στο χρόνο κάθε οπτικό ερέθισμα που μου δημιουργεί συναισθήματα και συγκινήσεις μού έδειξαν από νωρίς το δρόμο προς την καλλιτεχνική αποτύπωση της εικόνας. Δηλώνω, λοιπόν, εραστής της τέχνης της φωτογραφίας και με αυτή την ιδιότητα απευθύνομαι σε κάθε ζευγάρι που μου ζητά να αναλάβω τη φωτογράφιση του γάμου του.

Έχοντας υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο ύφος στη δουλειά μου, το οποίο βασίζεται στην αναζήτηση της αλήθειας, του αυθορμητισμού και της μοναδικότητας των στιγμών και των εκφράσεων, προσεγγίζω κάθε στάδιο της φωτογράφισης γάμου με διεισδυτικότητα, αλλά και διακριτικότητα. Παίρνω τη θέση του μάρτυρα, αλλά και του αφηγητή της κάθε ιστορίας γάμου, στοχεύοντας πάντα σε φωτογραφίες που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, που συνδυάζουν την απεικόνιση των παραδοσιακών εθίμων με τις μοντέρνες ιδέες για τις γωνίες λήψης, το φωτισμό, τα εναλλακτικά μέρη φωτογράφισης.

Με εφόδιά μου τις τεχνικές λήψης και επεξεργασίας εικόνας, καθώς και τη γαλούχησή μου σε ένα περιβάλλον όπου οι τέχνες της ζωγραφικής και της μουσικής είχαν τον πρώτο λόγο, γέμισα τις αποσκευές μου με ό,τι είναι απαραίτητο για το ταξίδι της fine-art φωτογράφισης γάμων, στο οποίο μετρά τόσο ο προορισμός, που είναι το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα για τα ζευγάρια που με εμπιστεύονται, όσο και η διαδρομή, που περιλαμβάνει την αποτύπωση κάθε λεπτομέρειας από την προετοιμασία, την τελετή και τη δεξίωση του γάμου.

Η παράλληλη ενασχόλησή μου με τη φωτογραφία μόδας με βοηθά να προσεγγίζω την επιθυμία κάθε νύφης να έχει εικόνες από το γάμο της, οι οποίες εκφράζουν την αισθητική της και αναδεικνύουν την ατμόσφαιρα εκείνης της ημέρας, μέσα από την καταγραφή κάθε στιλάτης λεπτομέρειας.

Δεν είδα ποτέ τα ζευγάρια που συνεργάζομαι σαν πελάτες, αλλά προσπαθώ πάντα να νιώσω τι είναι σημαντικό για εκείνους και να δώσω το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Για μένα ο επαγγελματισμός συνίσταται από τη γνώση, τη συνέπεια και τη διάθεση για δημιουργία, καθώς μόνο υπό αυτές τις προϋποθέσεις μπορεί να δομηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης με έναν άνθρωπο που δε γνωρίζεις και τον κάνεις συμμέτοχο στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής σου.

ΚΟΣΜΑΣ Α.ΧΡΗΣΤΟΣ

Τηλ.: 6937832274
Email: info@kosmaschris.gr
Site: kosmaschris.gr

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Η γνώμη σου:

  1. Καλή σας ημέρα!
    Ενδιαφέρομαι να κλείσω ένα ραντεβού για να πάρω κάποιες πληροφορίες, καθώς ενδιαφέρομαι για την φωτογράφιση του γάμου μου που θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Ε.Π.

    1. Εστέλα, θα πρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με την ομάδα του Kosmas A. Chris, για περισσότερες λεπτομέρειες. 🙂

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: