Το atelier Made bride by Antonea αποτελεί έναν από τους πιο ραγδαία ανερχόμενους οίκους δημιουργίας χειροποίητων νυφικών.

Επικεφαλής βρίσκεται η σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του atelier Δήμητρα Αντωνέα. Αρχικά σπούδασε σχεδιασμό και διακόσμηση εσωτερικού χώρου, αλλά σύντομα προσανατολίστηκε στο σχέδιο μόδας με ειδικότητα στο νυφικό, θέλοντας να αναδείξει τη θηλυκότητα της γυναικείας σιλουέτας στην πιο σημαντική στιγμή της.

Τα σχέδιά της διέπονται από νεανικό ενθουσιασμό και οι ευέλικτες τεχνοτροπίες που χρησιμοποιεί μετουσιώνονται σε απρόσμενους και ευφάνταστους συνδυασμούς. Διορατική και πρωτοπόρα, ήταν από τους πρώτους σχεδιαστές μόδας που εγκαταστάθηκαν στου Ψυρρή, μια περιοχή η οποία πλέον αποτελεί fashion προορισμό.

Το διώροφο κτίριο στο οποίο βρήκε την ιδανική της στέγη, αποτελεί από μόνο του μια εναλλακτική πρόταση υποδοχής κάθε μέλλουσας νύφης. Με την προσωπική της επαφή με κάθε μία ξεχωριστά, δημιουργεί ένα κλίμα άνετο και φιλικό, εξασφαλίζοντάς σας την αποκλειστικότητα που αξίζετε για την επιλογή του σπουδαιότερου φορέματος που θα φορέσετε στη ζωή σας.

Αγίου Δημητρίου 26, Ψυρή
Τηλ.: 213 0052111
Κιν.: 6937151114
Email: ant.dimitra@gmail.com
Site: madebride.gr
Blog: madebride.gr/gr/news

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: