Απογειώστε το party σας!

Το MyPhotobooth είναι το απόλυτο gadget για την εκδήλωσή σας, καταφέρνοντας να συνδυάζει το ρομαντικό της άμεσης εκτύπωσης μιας φωτογραφίας με το μοντέρνο, χρησιμοποιώντας όλες τις online sharing και social media δυνατότητες. Το MyPhotobooth γίνεται το επίκεντρο της εκδήλωσης, απογειώνοντας τα επίπεδα γέλιου και κεφιού.

Ένας σύγχρονος θάλαμος φωτογραφιών με μοντέρνα μορφή, διακριτική εμφάνιση και απεριόριστες δυνατότητες μπορεί να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές στην εκδήλωσή σας. Event, γάμος, βάπτιση, συνέδριο, σεμινάριο, παρουσίαση, επαγγελματικό meeting, ενημέρωση, εγκαίνια νέου χώρου, φιλανθρωπική εκδήλωση και ό,τι άλλο σκεφτείτε, εμείς μπορούμε να το κάνουμε διασκεδαστικό και σίγουρα αξέχαστο.

Δημιουργεί τις καλύτερες προΰποθέσεις ώστε να “απογειώσετε” τους καλεσμένους σας. Αυθόρμητες πόζες, αληθινά χαμόγελα ή άφθονη τρέλα είναι τα μόνα που χρειάζεστε!

Γαμήλιο Party

Το MyPhotobooth αποτελεί την απόλυτη διασκέδαση των καλεσμένων σας αλλά και του ζευγαριού, στη δεξίωση του γάμου σας! Μαγικές στιγμές με τους αγαπημένους σας, στιγμιότυπα που θα κρατήσετε για πάντα.

Πως λειτουργεί

Το Myphotobooth είναι εύκολο στη χρήση. Οι καλεσμένοι σας απλά ποζάρουν στο φακό, έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και funny props μας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η υψηλής ευκρίνειας εκτυπωμένη φωτογραφία τους είναι έτοιμη! Ταυτόχρονα μπορούν να τη στείλουν άμεσα στο email τους, αλλά και στα social profile τους.

Παράλληλα, το υλικό ολόκληρης της εκδήλωσης αποστέλλεται σε σας, ενώ γίνεται διαθέσιμο και στο site μας. Δημιουργείται ειδικό album που  ξεκλειδώνει μόνο με τον μοναδικό κωδικό της εκδήλωσής σας. Σε όλη την διάρκεια χρήσης του MyPhotobooth θα έχετε την συνεχή καθοδήγηση του προσωπικού σας βοηθού, ώστε  η διασκέδαση να μην σταματάει.

Διεύθυνση: Γρ. Κυδωνιών 1, Αθήνα 111 44
Τηλ.: +30 210 9594790
Email: info@myphotobooth.gr
Site: www.myphotobooth.gr

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: