Η εισαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας Αεράκης ξεκινά το 1990 θέτοντας τις βάσεις για μία πολύ επιτυχημένη πορεία. Μία πορεία γεμάτη αποκλειστικότητες, διεθνή αναγνώριση και στιγμές πρωτοπορίας.

Η συνεργασία με διάσημους ιταλικούς οίκους, η αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή περιζήτητων brand και η εμμονή στην ποιότητα, εδραιώνουν την εταιρεία Αεράκης ως μία από τις πιο έμπιστες και αξιόπιστες εισαγωγικές επιχειρήσεις στο χώρο της μόδας.
Πάντα κοντά στη μόδα και στους συνεργάτες μας.

Από την πρώτη στιγμή, η εταιρία Αεράκης έδειξε ότι πρόθεση της δεν ήταν να γίνει μία ακόμη αλυσίδα καταστημάτων εσωρούχων. Ήταν να φέρει στην ελληνική αγορά νέα δεδομένα. Και το πέτυχε. Εξασφαλίζοντας την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση στις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες εσωρούχων και μαγιό στον κόσμο. Αναπτύσσοντας στενή συνεργασία με κορυφαίους ιταλικούς οίκους. Καθιερώνοντας και στηρίζοντας νέους σχεδιαστές. Ακολουθώντας τις εξελίξεις στη μόδα αλλά και δημιουργώντας τις. Και όλα αυτά για να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα να επιλέγουν ανάμεσα στα καλύτερα ονόματα του χώρου.

Γιατί η μόδα μπορεί να είναι παροδική. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης όμως μένουν για πάντα.

Πλ. Φιλικής Εταιρείας 6, Κολωνάκι
Τηλ.: 210 9707889 | 210 9708884
Email: john@aerakis.gr
Site: aerakis.gr

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: