Η Elite Events Santorini ξεκίνησε από το Λονδίνο και την Αθήνα, και σε συνεργασία με την Elite Events Athens και την Elite Events London κάθε εκδήλωση αντιμετωπίζεται σαν ένα μοναδικό δημιούργημα!

Με εξειδίκευση στα θεματικά events, η ομάδα της Elite Events Santorini διαθέτει το μαγικό άγγιγμα και μπορεί να μετατρέψει το χώρο σας σε ό,τι προστάζει η φαντασία σας.

Η εκδήλωσή σας αποκτά ταυτότητα, ενώ το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται τέλεια στην προσωπικότητά σας.

Κάθε event σκηνοθετείται σαν μια κινηματογραφική παραγωγή. Για κάθε εκδήλωση η εταιρεία αναλαμβάνει την επιλογή, διακόσμηση και διαμόρφωση του χώρου, catering, happenings, μπομπονιέρες και προσκλητήρια (μοναδικές δημιουργίες της Elite Events για πελάτες με ιδιαίτερο γούστο και αισθητική), επιλογή νυφικού (αποκλειστικές συνεργασίες με οίκους νυφικών), δώρα για τους καλεσμένους, μουσική επιμέλεια, φωτισμό, ήχο καθώς και υπηρεσίες όπως φωτογράφηση, μαγνητοσκόπηση, υποδοχή, ταξιθεσία, πάρκινγκ και ειδικές μεταφορές.

Η εταιρεία εξειδικεύεται επίσης στα Destination Weddings με αποκλειστικές συνεργασίες σε Σαντορινη, Λονδίνο, Φλωρεντία και Τοσκάνη, διοργανώνοντας για εσάς ένα ξεχωριστό γαμήλιο ταξίδι, ένα πρωτότυπο event πάνω σε yacht, ταξίδι-έκπληξη για μια πρόταση γάμου όπου όλα τα happenings και οι δραστηριότητες θα έχουν κοινό παρονομαστή την πρωτοτυπία και τη μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Αφεθείτε στα… μαγικά χέρια τους και απολαύστε μία εκδήλωση πέρα από τα συνηθισμένα!

ELITE EVENTS SANTORINI
Πέντε χρόνια πριν, την 1η Απριλίου 2009, η Elite Events London, μετά από 11 χρόνια λειτουργίας στο Λονδίνο, με πολύ δυνατά events στο ενεργητικό της και με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του wedding planning, επεκτάθηκε στην Ελλάδα, φέρνοντας μέρος της ομάδας της στην Elite Events Athens.

Οι ιδιοκτήτριες, Τίνα & Πένυ Ξουράφη, κατάφεραν να καθιερώσουν την Elite Events Athens και να την κάνουν πρώτη στις προτιμήσεις και στις καρδιές των πελατών που την επέλεξαν για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους, βάζοντας όχι μόνο την προσωπική τους σφραγίδα, αλλά πάνω απ’όλα την μεγάλη αγάπη τους για αυτό που κάνουν. Μετά από πολύ κόπο και δουλειά ατελείωτων ωρών ενασχόλησης με το κάθε project ξεχωριστά, ήρθε μια πολύ σημαντική στιγμή για την ομάδα της εταιρείας. Η ανακοίνωση της έναρξης της Elite Events Santorini!

Οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι αγαπημένοι συνεργάτες, υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά νέο προσωπικό με αντίστοιχη εμπειρία κυρίως στο κομμάτι του wedding planning και άνοιξαν πανιά για το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης, έναν από τους top προορισμούς παγκοσμίως για destination weddings. Τα γραφεία της εταιρείας είναι πλήρως «εξοπλισμένα» με υπέροχες ιδέες διακόσμησης, αλλά και με τη πολύτιμη εμπειρία μιας φοβερής ομάδας, υποδέχονται ζευγάρια απ’ όλο τον κόσμο, που επιλέγουν την Σαντορίνη για την μοναδική ημέρα του γάμου τους. Η συνταγή είναι πάντα η ίδια με μοναδικό στόχο να διοργανώνονται από την ομάδα της Elite Events Santorini, events & destination weddings με την ίδια φροντίδα και αγάπη όπως και των «αδελφών» εταιρειών τους.

Βασικά στοιχεία που κάνουν την άφιξή τους για πρώτη φορά στο νησί της Σαντορίνης & βρίσκονται αποκλειστικά στους χώρους της Elite Events Santorini, είναι τα λουλούδια που καταφτάνουν καθημερινά απευθείας από την Ολλανδία & παίρνουν μοναδικές tailor-made μορφές για τα events, in-house από τα μαγικά χέρια του ανθοδέτη της εταιρείας, αλλά και τα αμερικάνικα λινά που στολίζουν όλα τα wedding venues, σε τεράστια ποικιλία υφασμάτων, σχεδίων και χρωμάτων! Κάθε καλοκαίρι είναι γεμάτο από υπέροχα projects στη μαγευτική Σαντορίνη και η χαρά και η ανυπομονησία μας για την υλοποίηση τους πάντα πολύ μεγάλη!

Mεσσαριά, Κεντρική οδος Φηρών Πύργου
Τηλ.: 2286021603
Κιν.: 6973 730462
Κιν.: 6973 730463
Email: info@eliteeventssantorini.com
Site: eliteeventssantorini.com
Blog: eliteeventsathens.wordpress.com

Επικοινώνησε με τον συνεργάτη μας:

Φόρμα επαγγελματία

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πες μας και εσύ τη γνώμη σου: